Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ilmoitustaulu

11.05.2018

Pian on tammatkin siirretty Bordeuxista tänne. Muutama uusi asukas taas saatu ryhmää kasvattamaan; Aivan ihana Syrax CWL saatiin tänne Caswell:ista. Tamma on jo päässyt osallistumaan muutamiin kilpailuihin ja tuloksia odotellaan innolla. Myös upea Chicago vd Brant on saatu orilaumaan. Mikäli kaikki sujuu ongelmitta, olisi tarkoitus saada orista seuraaja le Rêve Torontolle, joka alkaa pikkuhiljaa viettelemään kevyempää elämää ja panostaa ainoastaan siitostoimintaan. Paljon uutta vielä tulossa, mm. muutama kasvattivarsa lähtee myyntiin ja mahdollisesti Middletoniin olisi toiselle ylläpitäjälle paikka. Siitä lisää kuitenkin vasta myöhemmin, kun saan sivut valmiiksi ja päätän ehdinkö pyörittää sivuja yksin. VRL Kilpailukalenteri on muutaman päivän ollut aika hiljainen, mikä estää uusilla varsoilla kilpailemisen ainakin nyt aluksi. Toivottavasti kilpailunjärjestäjiä kuitenkin pian alkaa löytyä ja saadaan kilpailukalentereihin täytettä niin uusille ja vanhoille.

 


08.05.2018

Huh.. Aika paljon tehty töitä nyt neljän päivän aikana. Saldona oriiden valmiit sivut, kasvatus-kategoria on saatu tehtyä ja päivitettyä ajantasalle ja muutakin pientä fiksailua on tehty sinne tänne. Välillä pitänyt ihan syvään huokaista kun on vuosiluvut ollut ihan sekaisin tai linkit vieneet ihan vääriin paikkoihin. Muutama varsakin on saatu tällevuodelle ja niille pitäisi vielä saada sivut tehtyä. Tammojenkin sivut saadaan varmasti tämän viikon aikana julkisiksi. Kilpailukalenterit ja sukutaulut ovat suurimmalla osalla vielä hieman vaiheessa. Pikkuhiljaa talli alkaa olla siinä vaiheessa, että saa keskittyä pelkästään kilpailemiseen! Tulevan kuukauden aikana tarkoitus olisi saada nuoret kilpakentille ja muutamalle vanhemmallekkin hevosellelle vielä sijoituksia.

 


04.05.2018

Aika on jälleen nousta tauolta ja laittaa hommat taas pyörimään. Middleton avaa ovensa lähes vuoden tauon jälkeen aktiivisempana ja kunnianhimoisempana kuin koskaan ennen. Middleton;in hevoskatras saa muutaman lisäyksen tässä aivan piakkoin. Myös ensimmäiset kisaosallistumiset on taas tehty ja hevoset pääsevät jatkamaan uriaan niin este- kuin kouluratsastuksen merkeissä. Myös valmennuksia alan pitämään pian, kun kaikki muu välttämätön on saatu pois päiväjärjestyksestä. Loppujenkin hevosten sivut olisi tarkoitus lisäillä tämän viikonlopun aikana sekä muuta peruspäivittelyä on luvassa.

 


Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!

Ulkoasu © 2016 H02877 | Ulkoasun kuvat © BK Horses | Kaikki muu ellei toisin mainita © Middleton

Tämä on virtuaalitalli. This is a sim game stable.

©2019 Middleton IEC - suntuubi.com