Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Tärkeät ja kiireelliset viestit suoraan sähköpostiin! Vieraskirjassamme saa mainostaa vain jaoksenalaisia kilpailuja sekä näyttelyitä.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Piste
Kotisivut: http://reve.suntuubi.com/

30.12.2016 02:12
Hei !
Yhteistyö voi jatkua :) Upeat sivut !

Vastaus:

Kiva kuulla! Kiitos :)

Nimi: Minttu

25.12.2016 13:29
Moikka!
Olen ennen itse ollut ahkera virtuaalitallejen omistaja mutta elääkö nämä vielä :D tuntuu että kaikki on kuihtuneet pois vai olenko vain itse kuihtunut? :D Täällä näyttää kivalta! Itseäkin houkuttelee ajatus tulla takaisin tähän ihmeelliseen maailmaan, oli ne vaan hyviä aikoja :)

Vastaus:

Pakko myöntää että kyllä sitä varmaan täällä on parhaat ajat nähty, itsekkin kun täällä lähemmäs 10 vuotta pyörinyt :D Yritän vielä saada itseäni niskasta kiinni että saisi pidettyä tämän pystyssä.

Nimi: Kaamos

04.12.2016 14:33
Hei!
Minulla olisi virtuaalitalli tekeillä, ja sivusto kaipaisi ulkoasua :) Olisiko sinulla aikaa/intoa väsäillä sitä, pientä vastinetta vastaan?

Vastaus:

En ole itse tehnyt ulkoasua :)

Nimi: Sonja
Kotisivut: http://www.royalgear.suntuubi.com/

22.11.2016 20:52
Heipsan!
Tulin vain ilmoittamaan, että Royal Gearissa päivittyi kaikkien hevosten osoitteet remontin yhteydessä, joten jos/kun hevosia siirellessäsi huomaat rikkinäisiä linkkejä omistamillani hevosilla, niin uudet sivut kyllä löytyy Royal Gearin kautta :)

Vastaus:

Kiva kun ilmoitit, korjailen nuo! :)

Nimi: Sonja
Kotisivut: http://www.royalgear.suntuubi.com/

10.11.2016 13:20
Vautsi, kylläpä täällä näyttää hienolta! <3 Aivan ihanaa kuulla susta, aloin jo huolestua, kun oli niin pitkään hiljaista. Ehdottomasti jatketaan yhteistyötä, menenpäs heti korjailemaan linkkilistalle nimen ja osoitteen. Kuulumisiin! :)

Vastaus:

Kiitos paljon :) Eiköhän tämä tästä taas lähde aluilleen kun aikaa on taas vaikka muille jakaa. Pidän teidän nimen yhteistyölistalla!

Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!

Ulkoasu © 2016 H02877 | Ulkoasun kuvat © BK Horses | Kaikki muu ellei toisin mainita © Middleton

Tämä on virtuaalitalli. This is a sim game stable.

©2018 Middleton IEC - suntuubi.com