Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Esittely

 

Tähän tulee tekstiä.

 

Tallit

 KUVA     KUVA     KUVA     KUVA

Koko alueen kohokohdat ovat tietenkin kaksi suurta tallia. Talleille ei ole mitään määritelmiä millaiset hevoset missäkin asuvat, vaan toinen talli rakennettiin ainoastaan tilanpuutteen vuoksi. Tällähetkellä pienemmässä viidentoista karsinan tallissa asuu tallin nuorukaiset ja satunnaisia tammoja. Isompi kolmenkymmenen hevosen talli on rakennettu aikaisemmin. Sieltä löytyy karsinapaikkojen lisäksi neljä pesukarsinaa ja kaksi isompaa karsinaa. Heinä - ja rehuvarasto sijaitsevat tallin eteläpäädyssä. Toimistotilat löytyvät aivan varaston vierestä. Satulahuoneita on kaksi, yksi molemmissa päädyissä. Tallin yläkerrasta löytyy oleskelu ja majoitustilat esimerkiksi kisaviikonloppujen ulkopuolisille ratsastajille. Neljä makuuhuonetta kahdella sängyllä ja yhteiset keittiö- ja oleskelutilat tekevät vierailusta mieluisan kaikille. Myös yhteiset pesutilat löytyvät. Oleskelutilasta löytyy televisio ja muita viihdykkeitä. Keittiö on käytössä vain majoittuneilla, paitsi silloin kuin majoittuneita ei ole, tallitytöt ovat usein vallanneet tilat. Pienempi talli on yksikerroksinen. Sieltä löytyy myös oma heinä- ja rehuvarasto, pieni toimisto ja yksi satulahuone.
    Molempien tallien ulkopuolelta löytyy hoitopuomit ja vesiletku, mikäli hevosia haluaa hoitaa kesäisin ulkona. Vesi menee viemäreihin eikä keräänny tallin pihalle. Isomman tallin takaa löytyy parkkipaikat tallin trailereille. Pienemmän tallin takaa löytyy katos, johon on laitettu tuolit ja pöydät. Se on yksi tallin monista ajanviettopaikoista. 
 

Ratsastusalueet

 KUVA      KUVA     KUVA     KUVA

Ratsastusalueita tallilta löytyy runsaasti. Kaksi lämmitettyä katsomollista maneesia, kaksi kenttää ja paljon maastoesteratoja ja kävelymaastoja. Maneesit ovat täysin samanlaisia ja ne on rakennettu lähes vierekkäin. Lämmitykselliset maneesit ovat kiva paikka ratsastaa myös pakkasella, vaikka eihän sielläkään t-paita päällä mennä. Maneeseissa on runsaasti katsomopaikkoja kilpailutilanteita varten. Ovesta astuessasi sisään ja kävellessäsi rappuset ylös päädyt toimistoon, jossa kilpailujen aikana toimii myös kahvio. Maneeseissa on laaja estekalusto, johon kuuluu perus rataesteiden lisäksi muuri ja vesimatto. Maneesit ovat myöskin lämpöeristettyjä, joten niissä on mieluista ratsastaa myös kovemmilla pakkasilla.
   Kaksi isoa 40x60 kokoista kentää löytyy toiselta puolelta talleja. Vierekkäiset kentät ovat vastavalmistuneet vanhojen kenttäpohjien tilalle. Uudet kentät on aidattu valkoisilla puuaidoilla ja pohja on kuitupohjainen. Kentät on valaistu isoilla lyhtypylväillä, joten illemmallakin näkee hyvin ratsastaa. Kentältä löytyy myös laaja estekalusto, mutta erikoisesteitä ei ole vielä saatu.
   Maastoesteradat alkavat aivan tallin läheisyydestä ja kiertävät n. 10km tallin ulkopuolella. Ratoja on yhteensä kolme, mutta ne on suunniteltu niin, että ne voi ratsastaa myös yhtenä ratana. Esteet ovat korkeimmillaan n. 120cm tällähetkellä. Radalla on tukkeja, alashyppyjä, vettä ja kaikkea muuta mikä tekee radasta oikeanlaisen harjoituspaikan kenttäratsastukseen. Rata on myös valaistu, joten pimeä ei yllätä aivan heti radalle päästyä.
   Kävelymaastoja löytyy yllinkyllin tallin ympäristöstä. Naapureilta on saatu lupa käyttää myös heidän metsiään ja peltoja aina syksyisin, joten paikkoja kyllä löytyy. Tallin läheisyydessä on myös kaksi uittopaikkaa. 
 

Muut tilat

KUVA   KUVA     KUVA   

Jatkuu

 

Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!

Ulkoasu © 2016 H02877 | Ulkoasun kuvat © BK Horses | Kaikki muu ellei toisin mainita © Middleton

Tämä on virtuaalitalli. This is a sim game stable.

©2018 Middleton IEC - suntuubi.com